Kadın son bölüm finali merak uyandırdı: Bahar ne gördü? İşte yeni fragman

Güncelleme Tarihi:

Kadın son bölüm finali merak uyandırdı: Bahar ne gördü İşte yeni fragman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 17:50

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle buluştu. Dram ve sırlarla ağırlıklı senaryosuyla adından söz ettiren Kadın'ın son bölümünde Sarp'ın ölümüyle ilgili detaylardan bir süre kaçan Bahar, Sarp'ın telefonunu incelediğinde büyük bir şok yaşadı. Peki yeni bölümde neler olacak? Bahar'ın gördüğü şey ortaya çıkacak mı? İşte Kadın dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Kadın dizisi 12 Aralık Salı günü 8. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sürprizli gelişmelerin olduğu Kadın'ın son bölümünde Sarp'ın telefonu dengeleri değiştirdi. Yıllardır büyük bir aşka bağlı olduğu kocasının fotoğrafını kıran Bahar, ekran karşısındakileri şaşırtan bir hamle yaptı. Sarp’ın telefonunda gördüğü ikinci ayrıntı da ne olduğunu sorgulayan dizi takipçileri yeni fragmanı bekliyordu. Bahar'ın çığlıklarının yankılanmaya devam ettiği Kadın yeni bölüm fragmanında Şiri'in yeni hamleleri merak uyandırdı. İşte yeni bölümden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarp’ın telefonunun Bahar’a gelmesini önlemek isteyen Hatice, Doruk’un kaybolması üzerine Bahar ile beraber Doruk’u aramaya gider. Hatice’den önce Bahar’a ulaşan telefonun nereden geldiğini anlayamayan Bahar,  Sarp’ın öldüğü gün çekilen bir fotoğrafın peşine düşer. Bahar’ın test sonuçlarından sonra huzursuz olan Jale ise ne yapacağını bilemez ve emin olmak için Bahar’a ulaşmaya çalışır. Bahar, Sarp’ın telefonunda gördüğü ikinci ayrıntı ile de hayatının şokunu yaşayacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!