Kadın dizisinin sezon finalinde neler yaşandı? İşte dizinin sezon finalinde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin sezon finalinde neler yaşandı İşte dizinin sezon finalinde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 23:13

Kadın dizisi ekranlara gelen sezon finali bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan sezon finalinde Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapıldı. İşte, Kadın dizisinin sezon finalinde yaşananlar.

Haberin Devamı

Kadın dizisi yayınlanan sezon finali fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmekteydi. İşte, Kadın dizisinin sezon finalinde yaşananlar.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Enver’in hastaneye kaldırıldığını öğrenen Bahar büyük bir paniğe kapılır. Sarp ile karşılaşan Hatice ise bütün suçun Sarp’ta olduğunu düşünmektedir. Bahar, Arif’in itirafından sonra ona daha yakın davranmaya başlar. Arif’in ise Bahar’a olan sevgisi ise her geçen gün daha da artmaktadır. Şirin babasının başına gelenlerden dolayı kendini suçlar. Sarp’ı kaybetmekten korkan Pırıl, tüm olanlardan sonra Sarp’ı tekrar Amerika’ya gitmek için ikna etmeye çalışır. Sarp’ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir...

BAKMADAN GEÇME!