Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında şok: Gerçeği böyle öğrendi

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında şok: Gerçeği böyle öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 10:01

Kadın dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekran macerasına kısa bir süre önce başlayan ve dram yüklü sahneleriyle dikkat çeken Kadın dizisinin yeni bölümünde Bahar, annesinin kendisini terk edişi ve babası ile ilgili şoke eden gerçeği öğreniyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? Sarp'ın ölümü ardından sır perdesi aralanacak mı? İşte Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Kadın dizisinin bu hafta yayınlanacak 3. bölüm fragmanında izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. Bahar, babası hakkında şoke eden gerçeği öğreniyor.. Annesinin yıllardır Bahar'dan sakladığı gerçek onu hayrete düşüyor.. Peki Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanacak? İşte Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı ve detaylar

KADIN SON BÖLÜMLERDE NELER YAŞANMIŞTI?

Arif’i her gördüğünde korkulu gözlerle ona bakan Bahar, hala yaşadığı olayın şokunu atlatamamıştır. Yeliz’in düğün hazırlıkları devam ederken onun düşündüğü tek bir şey vardır; Nisan ve Doruk’un mutluluğu. Sürpriz bir şekilde Bahar’ın karşısına çıkan üvey kardeşi Şirin, bu kez kaçamaz. Şirin’in, Bahar’a karşı duyduğu suçluluk duygusu ise tanışmalarının ardından daha da çok artacaktır. Bahar her geçen gün kocası Sarp’ı daha fazla özlemektedir. Annesi Hatice’nin söylediklerini de asla unutamaz ve kocasının ölümü için onu suçlamaya devam eder. Hatice ise diğer kızı Şirin’in odasında gördüğü Sarp’ın resimlerinden sonra Şirin ile yüzleşir ve ona hesap sorar. Hatice’nin içindeki şüphe de git gide artacaktır.

Haberin Devamı

Hayatının aşkıyla bir vapur seyahatinde tanışan Bahar, onu erken yaşta kaybetmiş iki çocuğu olan genç bir kadındır. Annesi tarafından 8 yaşında terk edilen Bahar, daha sonra babasını ve babaannesini de kaybederek hayatta yapayalnız kalmıştır. Bahar’ı Sarp’a duyduğu aşkla beraber hayata bağlayan sadece iki şey vardır, kızı Nisan ve oğlu Doruk. Zor hayat koşullarında ne olursa olsun çocuklarını yalnız bırakmayan Bahar, onlar için gece gündüz çalışır. Yıllar sonra annesiyle yüzleşen Bahar, kocasının ölümüyle ilgili bir gerçeği öğrenmek üzeredir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!