Kadın dizisinin son bölümünde dramatik dakikalar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin son bölümünde dramatik dakikalar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 17:58

Kadın dizisi bu akşam ekranlara gelen 28. bölümüyle izleyicilerine dramatik dakikalar yaşattı. Dizinin akşam yayınlanan son bölümünde, hastalığı her geçen gün daha da kötüye giden Bahar izleyicileri üzdü. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Salı akşamları ekranlara gelen Kadın'ın bu akşam yayınlanan gelen son bölümünde izleyiciler yine duygusal dakikalar yaşadı. Kadın'ın bu hafta yayınlanan son bölümünde, Şirin, Sarp’ın yaşadığını ve tehdit edildiğini Hatice’ye anlattı. Öte yandan,  Bahar’ın her geçen gün hastalığı daha çok ilerlemekte ve baş dönmeleri de artmaktadır. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler, gelecek hafta yayınlanacak olan 29. yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki, Kadın dizisinin 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın'ın son bölümü yine oldukça dramatik ve duygusaldı. Ekranlara gelen 28. bölümün ardından gelecek hafta yaşanan gelişmeleri merak eden ve şimdiden yeni bölüme dair ipucu edinmek isteyen vatandaşlar, yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Haberin Devamı

Kadın dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

BU HAFTAKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başrollerinde Özgee Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Kadın dizisinin 8 Mayıs Salı günü yayınlanan 28. Bölümünde, Şirin, Sarp’ın yaşadığını ve tehdit edildiğini Hatice’ye anlatır. Hatice, önce Şirin’in anlattıklarına inanmayıp hayal gördüğünü düşünse de daha sonra ona inanır. Bahar’ın her geçen gün hastalığı daha çok ilerlemekte ve baş dönmeleri de artmaktadır.

Öte yandan, Bahar’ın bir an önce ilik nakli olması gerektiğini söyleyen Jale, Şirin’in tedavi sürecinde, başka ilik aramaya devam eder. Bahar’ın bir kardeşi daha olabileceğini düşünen ve son çare eski kocasının sevgilisine giden Hatice’nin bir planı vardır. Bahar’a doğum günü sürprizi yapmak isteyen Enver herkesi organize eder. Doğum gününde alınan hediyelerden biri Bahar’ı utandırırken, diğeri ise üzecektir...

BAKMADAN GEÇME!