Kadın dizisinin son bölümünde gerilim iyice arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kadın dizisinin son bölümünde gerilim iyice arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 23:42

Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Bahar’ın hastalığına ve ciddiyetine inanmayan Şirin, dikkatleri kendi üzerine çekmek için elinden geleni yaptı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kadın dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine sürükleyici dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sarp’ın annesini gördükten sonra Bahar’ın kafası daha çok karıştı. Sarp’ın yaşıyor olabilme düşüncesi bile onu mutlu etmeye yetti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bahar’ın hastalığına ve ciddiyetine inanmayan Şirin, dikkatleri kendi üzerine çekmek için elinden geleni yapar. Bu defa çok daha farklı planlar peşindedir. Sarp’ın annesini gördükten sonra ise Bahar’ın kafası daha çok karışmıştır. Sarp’ın yaşıyor olabilme düşüncesi bile onu mutlu etmeye yeter. Her fırsatta Bahar’ın yanında olan Arif ise duygularını belli etmeye başlar ve Bahar’ın sürekli Sarp hakkında konuşması giderek canını sıkmaktadır. Şirin’in evden kaçması üzerine hassaslaşan Hatice ise Şirin’in baskılarından sonra bir seçim yapmak zorundadır. Şirin mi? Yoksa Bahar mı?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!