Jet Sosyete dizisi ne zaman başlayacak? - İşte Jet Sosyete oyuncu kadrosu

Güncelleme Tarihi:

Jet Sosyete dizisi ne zaman başlayacak - İşte Jet Sosyete oyuncu kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2018 16:44

Gülse Birsel tarafından kaleme alınan Jet Sosyete dizisinin yayınlanacak ilk bölümünün fragmanları ekranlara geldi. Dizinin ilk bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte Jet Sosyete'nin oyuncu kadrosu da belirlendi. İşte merak edilen oyuncu kadrosu ve dizinin konusu

Haberin Devamı

Gülse Birsel, 3 yıl aranın ardından yeni bir kahkaha tufanı ile ekrana geri dönüyor.

Oyuncu Kadrosu
Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi, BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından çekiliyor.

Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesi...

Konusu:
Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Haberin Devamı

Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

Yayın Günü: 18 Şubat Pazar
Yayın Saati: 20.00

Modellikten sosyeteye...
Orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alan dizide, Gülse Birsel modellikten sosyeteye giriş yapan Gizem karakteri ile şimdiden konuşulmaya başladı. Her daim süslü ve frapan kıyafetleri, kendine has abartılı konuşma tarzı ile

Gülse Birsel yine kahkaha fırtınası estirecek.
BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek, oyuncu kadroasunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un rol adığı Jet Sosyete, Star’da!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!