Jet Sosyete 7. bölüm fragmanında seçim heyecanı yaşanıyor

Güncelleme Tarihi:

Jet Sosyete 7. bölüm fragmanında seçim heyecanı yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2018 16:35

Jet Sosyete dizisi yayınlanan 7. bölüm fragmanıyla izleyicilerine eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. İşte, Jet Sosyete yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Jet Sosyete dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine ilginç ve eğlenceli anlar yaşatacağının sinyallerini verdi. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz olan Yaşar, büyük para ödülünü kazanmak için ofiste canla başla çalışacaktır. İşte, Jet Sosyete yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Özpamuk Tekstil’de Cengiz Bey ayın elemanını seçmeye karar verir. Tony ve Pelin’in kendisine 1 Nisan şakası yaptığından habersiz olan Yaşar, büyük para ödülünü kazanmak için ofiste canla başla çalışacaktır.

Merdiven altı üretilen kötü gıdaları jet sosyeteye satmaya çalışan Gündüz’ün sattığı sağlıksız gıdalar, herkesin sağlığını tehdit edecek ve bu sebeple başına beklemediği olaylar gelecektir.

Haberin Devamı

Zahide Hanım ve Gizem çekişmesi ise gittikçe büyümektedir. Zahide Hanım’ın gazetelere Gizem hakkında durmadan olumsuz konuşması bardağı taşıran son damla olacak. Gizem’in, Zahide Hanım’a kendisi hakkında konuşmama kararı çıkartması olayları başka bir boyuta taşır.

Safiye öğrendiği modern çocuk eğitimini evde uygulamaya başlayacak ve bu sayede Yıldız, ailesinin modern eğitim denemelerini sonuna kadar sömürecektir. Fındık’ın evde bakımını üstlenen Ozan’ın ise anaç duyguları uyanır.

BAKMADAN GEÇME!