Jet Sosyete dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Jet Sosyete dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2018 23:21

Jet Sosyete dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine eğlence dolu dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Sertab Erener diziye konuk oldu ve Jet Sosyete ekibi izleyicilerine kahkaha tufanı yaşattı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Zengin oyuncu kadrosu, birbirinden farklı karakterleri ve kahkaha dolu hikayesiyle izleyicilerine eğlenceli anlar yaşatan ‘Jet Sosyete’, yeni yıl öncesi geri sayımı sürpriz bir isimle yaptı. Bu hafta yayınlanan son bölümde dizinin sakinleri, Sertab Erener konseriyle yeni yıla girdi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom Makar, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Nursena Yılmaz ve Ali Yoğurtçuoğlu’nun yer aldığı çekimlerde oyuncular, ünlü yıldızın şarkılarıyla coştular. Çekimlerden önce tüm ekiple bir araya gelen Erener, aralarda da oyuncularla sohbet etti.

‘Öyle De Güzel’ ve ‘Kime Diyorum’ adlı şarkılarını seslendiren sanatçı, çekimlerin sonunda tüm oyuncularla fotoğraf çektirip yeni yıl pastasını kesti.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!