Jet Sosyete dizisinin son bölümünde keyifli anlar yaşandı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Jet Sosyete dizisinin son bölümünde keyifli anlar yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2018 22:58

Jet Sosyete dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıktı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Jet Sosyete dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine kahkaha tufanı yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlandı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Jet Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Damadını hiç sevmeyen, altıncı hissi pek kuvvetli Safiye’nin annesi Fikret’in ziyareti Yüksel ailesinde işleri karıştırıyor.

Haberin Devamı

Öte yandan yalıda ise hayalet paniği var! Yalıda meydana gelen açıklanamayan olaylar eski hikayeleri gün yüzüne çıkarıyor. Hayalet Necmiye Hanım gerçekten İlayda’nın düğün hazırlıklarından mı rahatsız? Ozan’ın her sene hazırlamakta geciktiği rapor, ofiste yeni bir iddia konusu oluyor. Yaşar; Pelin ve Tony’le girdiği iddiayı kazanabilecek mi? Talip, Yıldız ve annesinin arasını düzeltme niyetinde. Şennur ise Talip’in bu niyetine kolay kolay teslim olacak gibi gözükmüyor.

GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Jet Sosyete'nin 29 Nisan Pazar akşamı ekranlara gelen son bölümünde, Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi kabul edecek mi?

Gündüz, Alara’yı etkilemek için attığı kitap okuma yalanı içinden çıkılmaz bir sorun yumağına dönüşüyor. İlayda ise geçmek bilmeyen sırt ağrılarına çözümü, şifacı Şennur teyzede arıyor. Şennur ayağına gelen kısmet ile gözü dönüyor ve Talip ve İlayda’nın aralarını yapmaya çalışıyor. Yaşar İngiltere’de tatil hayalleri için iyi derecede İngilizce bildiğini söylemesi başını derde sokuyor. Yaşar olmayan İngilizcesi ile İngiliz tasarımcı ile anlaşmaya çalışacak. Ozan Berk’in aslında göründüğü gibi biri olmadığını Melike’ye ispatlaya bilecek mi?

Haberin Devamı

JET SOSYETE DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir.

Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır. Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

BAKMADAN GEÇME!