Jason Bourne filminin oyuncuları kimler? Jason Bourne konusu ne?

Güncelleme Tarihi:

Jason Bourne filminin oyuncuları kimler Jason Bourne konusu ne
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2019 12:51

2016 yılında vizyona giren Jason Bourne filmi televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. Aksiyon filmi sevenleri ekran başına toplayacak olan filmin yönetmen koltuğunda Paul Greengrass oturuyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine toplayan Jason Bourne filmi ile ilgili bilgiler seyirciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Jason Bourne filminin oyuncuları kimler? Jason Bourne konusu ne?

Haberin Devamı

Jason Bourne beyaz perde ardından TV’de ilk kez yayınlanıyor. 2016 Amerikan yapımı aksiyon ajan gerilim filmi Jason Bourne, 12 Temmuz 2016 tarihinde vizyona girmişti. Peki, Jason Bourne filminin konusu ne?

Bourne, Paul Greengrass'ın yönettiği senaryosunu Greengrass, Matt Damon ve Christopher Rouse'un yazdığı Jason Bourne, Bourne film serisinden 2007'de çekilmiş olan Son Ültimatom filminin devam filmi ve serinin beşinci filmidir. Peki, Jason Bourne filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

KONUSU

Başrollerinde Matt Damon, Vincent Cassel, Alicia Vikander, Julia Stiles ve Tommy Lee Jones'un olduğu aksiyon filminde 2004 yılında gözden kaybolan Jason Bourne yeniden ortaya çıkıyor. Artık hafızası geri gelen ve kim olduğunu hatırlayan Bourne, geçmişindeki sırları keşfetmeye karar veriyor. Babasının ölümü hakkındaki gerçekleri aydınlatmak için girdiği tehlikeli yolda onu durdurmak için çok güçlü düşmanlar karşısına çıkıyor.


Çağla Çorbası | Mucize Lezzetler

 

BAKMADAN GEÇME!