İyilik 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyilik dizisinin son bölümüne Koray ve Damla'nın şoke eden planı damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

İyilik 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İyilik dizisinin son bölümüne Koray ve Damlanın şoke eden planı damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 02:51

İyilik yeni bölüm fragmanı, heyecan dolu son bölümün ardından merak konusu oldu. Her cuma seyirci karşısına çıkan İyilik dizisinin 27 Mayıs tarihli son bölümünde kazadan kurtulan Damla'nın sinir krizi geçirerek bebeğini düşürmesi dikkat çekerken, Neslihan'ın Murat’tan boşanmaya karar vermesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin final anında ise intikam planını devreye koyan Damla'nın Sinan'ın kız arkadaşı olarak Murat ve Neslihan'ın karşısına çıkması ekranlara damga vurdu. Peki, İyilik 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İyilik son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

İyilik 5. son bölüm cuma akşamı ekranlara geldi. Fox TV'de seyirci karşısına çıkan İyilik dizisinde bu hafta Neslihan ve Damla kazadan kurtulurken, Koray'ın Damla ile iş birliği yapması ekranlara damga vurdu. Sinan'ın kolunda Damla'nın Muratların evine girmesi ise haftaya dizide çarpıcı gelişmeler yaşanacağının sinyallerini verdi. Ancak İyilik 6. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İYİLİK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

İYİLİK 6. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Damla’nın hamile olduğunu öğrenmesi, Neslihan’ın kaza yapmasına sebep olmuştur. Bir yanda kocasının çocuğuna hamile metresi, bir yanda da babasının metresinden olduğunu öğrenip kayıplara karışmış kardeşi… Bu yükün altından annesi gibi kalkamayacağına inanan Neslihan, ortada günahsız bir bebek söz konusu olduğu için aradan çekilmeye ve Murat’tan boşanmaya karar verir. Murat’ı kaybetmeyi göze alamayan Damla ne kadar ileriye gidecektir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!