İyilik 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyilik son bölümde yıldönümünde Neslihan'a büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

İyilik 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı İyilik son bölümde yıldönümünde Neslihana büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2022 03:35

İyilik dizisi yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından merak konusu oldu. Cuma akşamları seyirci karşısına çıkan İyilik'in 13 Mayıs tarihli 3. son bölümünde Damla'nın kapısına gelen Neslihan'ı söyledikleri ile ikna etmesi dikkat çekti. Murat’ın kendisini aldattığından şüphelenen Neslihan'ın holdingin yıldönümünde kocasını Damla ile öpüşürken görmesi ise ekranlara damga vurdu. Tüm bu gelişmelerin ardından gözler İyilik yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki, İyilik 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, İyilik son bölümde yaşananlar ve yeni bölümle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

İyilik 3. son bölüm ekranlara geldi. Fox TV'de seyirci karşısına çıkan İyilik dizisinde bu hafta Damla'nın Neslihan’ı Murat’ın onu aldattığına ikna etmeye çalışması çarpıcı gelişmelerden oldu. Neslihan'ın Murat ve Damla'yı öpüşürken görmesi ile son bölüme damga vurdu. Ancak İyilik 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

İYİLİK 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

İYİLİK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Neslihan’ın “kocam nerede” diye Damla’nın kapısına dayanması şüphelerinin en doruk noktasıdır. Damla ve Murat, bu durumdan sıyrılsalar da Neslihan’ın şüpheleri durulmaz. Damla ise bu durumdan faydalanıp, Neslihan’ı Murat’ın onu aldattığına iyice ikna etmeye çalışır. Şahika dahil kimseye bu konuda tam olarak güvenemeyen Neslihan son çareyi Koray’a danışmakta bulur. Herkesin peşinde olduğu gerçekler ise holdingin yıldönümü kutlamasında bir araya gelir. Pandora’nın kutusu açılmak üzeredir…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!