İşte Benim Stilim’de dün kim elendi? İşte Benim Stilim'e 2 Nisan'da veda eden isim...

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim’de dün kim elendi İşte Benim Stilime 2 Nisanda veda eden isim...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 12:12

Sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim'in 2 Nisan Pazar günü yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Gelinlik konseptiyle jüri karşısına çıkan yarışmacılar, jüriden en yüksek puanı almak için yarıştı. İşte Benim Stilim haftanın finali bölümünde duygusal anlar yaşandı. Deniz Serkanova’nın oğlu Can ile podyuma çıktığı anlar duygu seli yaşattı. Peki, İşte Benim Stilim’de dün kim elendi?

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim dün eleme bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gelinlik konseptiyle jüri karşısına çıkan yarışmacılar, hem 10 bin TL’lik çekin sahibi olabilmek hem de yarışmada kalabilmek için mücadele etti. Peki, İşte Benim Stilim’de bu hafta kim elendi? Jüriden en az oyu kim aldı. İşte Benim Stilim’e veda eden isim ve gecede yaşananlar detayda!

Eleme nedeniyle gergin olan yarışmacılar ve program takipçileri, Mustafa Topaloğlu, Rumelili Orhan, Kemal ve Özgün Kızıldağ’ın şarkılarıyla eğlendi. Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz’ın jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın bu haftaki bölümünde duygusal anlar yaşandı. Deniz Serkanova’nın oğlu Can ile podyuma çıktığı anlar duygu seli yaşattı. Özellikle babasını kısa süre önce kaybeden Kemal Doğulu, zor anlar yaşadı. Peki, İşte Benim Stilim’den bu hafta kim elendi?

Haberin Devamı

Farklı gelinlik modelleriyle podyuma çıkan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarıştı. Jüriden en fazla oyu alan 10 Merve, bin TL’lik çekin sahibi oldu. Birbirinden renkli ve eğlenceli dakikalar yaşandığı haftanın finali bölümünün sonuna doğru jüriden en az oyu alan 3 isim; Simay, Nergis ve Duygu eleme potasına kaldı. Simay arkadaşlarının oylamasıyla kurtulurken; İşte Benim Stilim’e veda eden ismi belirleyen jüri oylaması oldu. İşte Benim Stilim’e son katılan isim Azerbeycanlı Nergis yarışmaya veda etti.

 

BAKMADAN GEÇME!