İşte Benim Stilim’de kim elendi? Bahar Candan yine potaya girdi, elendi mi?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim’de kim elendi Bahar Candan yine potaya girdi, elendi mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 12:26

İşte Benim Stilim’in 10 Nisan Pazar günü yayınlanan bölümünde eleme heyecan yaşandı. Jüriden en az oyu alan isim hayallerine veda ederken en çok puanı alan yarışmacı 10 bin TL’lik çekin sahibi oldu. Son 3'e kalan isimlerden biri de yine Bahar Candan oldu. Peki, İşte Benim Stilim’de kim elendi? 10 bin TL’lik çeki kim aldı? İşte Benim Stilim eleme gecesinde yaşananlar detayda!

Haberin Devamı

Sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim, bir eleme bölümünü daha geride bıraktı. Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz’ın jüri üyeliğini üstlendiği İşte Benim Stilim Haftanın Finali bölümü 9 Nisan Pazar günü yayınlandı. Konseptin dans olduğu geceye Fikret Dedeoğlu, Demet Aktaş ve Şiva konuk oldu. Birbirinden renkli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı haftanın finali bölümünün sonunda bir isim yarışmaya veda etti. Peki, İşte Benim Stilim’de dün kim elendi?

Gerek kostümü gerekse dans performansıyla en çok beğenilen isim Duygu Çevik oldu. Toplamda 48 puanla birinci olan Duygu bu hafta 10 Bin TL'lik çeki almaya hak kazandı. Jüriden en düşük puanı alan üç isim ise Dilara Taşkın, Bahar Candan ve Tuğba Çiğdem oldu. Dilara taşkın arkadaşları tarafından kurtarıldığı için son ikiye Tuğba Çiğdem ve Bahar Candan oldu. Son kararı ise yine jüri verdi. Jürinin ortak kararı ile İşte Benim Stilim'e veda eden isim Tuğba Çiğdem oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!