İşte Benim Stilim yeni sezon ne zaman başlıyor? Kadroda Kerimcan Durmaz jüri üyesi mi?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim yeni sezon ne zaman başlıyor Kadroda Kerimcan Durmaz jüri üyesi mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2016 09:24

İşte Benim Stilim’den beklenen haber nihayet geldi. Ekranların sevilen moda programının yayın tarihi ve bu yılki jüri üyelerine dair bilgiler netleşti. Peki, İşte Benim Stilim yeni sezon ne zaman başlıyor? Uzun bir aradan sonra yeniden izleyicileriyle buluşacak olan programın kadrosunda Kerimcan Durmaz da var mı? İşte Benim Stilim yeni sezonuna dair tüm detaylar ve merak edilenler haberimizin detayında!

Haberin Devamı

Televizyonİşte Benim Stilim’den gelen haber, programın takipçilerini hem sevindirdi, hem de heyecanlandırdı. Ekran macerasına uzun bir ara veren programın başlayacağına, hatta Kerimcan Durmaz’ın da kadroda olacağına dair söylentiler vardı. Sevilen moda programının başlangıç tarihi netleşti. Yine Öykü Serter’in sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim’in jüri üyeleri de belli oldu. Peki, yarışmacıların Türkiye'nin en stil kadını ve büyük ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya bir mücadele gerçekleştireceği İşte Benim Stilim, ne zaman başlıyor. Bu yılki jüri üyeleri kimler? Jüri üyeleri arasında Kerimcan Durmaz var mı? İşte, sürprizlerle dolu yeni sezona dair tüm detaylar! 

İşte Benim Stilim’in başlayacağı tarihi jüri üyesi olacağı kesinleşen Nur Yerlitaş duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yerlitaş: “İşte Benim Stilim 21 Kasım Pazartesi Günü Tv8 de başlıyor. " notunu yazarak sevenlerine müjdeli haberi verdi. En az tarih kadar merak edilen bir konu da programın bu yılki jüri üyeleriydi. Özellikle Kerimcan Durmaz’ın kadroda yer alıp almayacağı merak konusuydu. 21 Kasım’da yeniden ekranlara “merhaba” diyecek olan program efsane kadrosuyla döneceğini duyurdu. İşte Benim Stilim'in bu seneki jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz yer alacak.

Haberin Devamı

 KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kerimcan Durmaz, 1994 yılında Balıkesir’in Akçay ilçesinde doğdu. Üç kardeşli, geleneksel bir ailede büyüdüğünü ifade eden Kerimcan Durmaz,  genellikle DJ’lik yapmakta olsa da oldukça başarılı bir "Make-Up Artist"tir. Akrep burcu olan Kerimcan Durmaz, ilk olarak Periscope yayınlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak asıl çıkışını İnstagram ve Snapchat uygulamalarından paylaştığı fotoğraflarla yakaladı. Sosyal medya fenomeninin büyük hayali ise tasarımcı olmak.

BAKMADAN GEÇME!