İşte Benim Stilim'de dün kim elendi? İşte Benim Stilim'e o veda etti

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimde dün kim elendi İşte Benim Stilime o veda etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 11:09

İşte Benim Stilim haftanın finali bölümü dün ekrana geldi. Yeşilçam konseptiyle birbirinden iddialı performanslar sergileyen yarışmacılardan biri 10 bin TL'lik çekin sahibi oldu.. jüriden en düşük oyu alan isim İşte Benim Stilim'e bir kişi veda etti. Elenen ismi jüri üyeleri belirledi. Peki, İşte Benim Stilim'de dün kim elendi? İşte, dünkü bölümde yaşananların detayları!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim'de 26 Mart Pazar günü eleme heyecanı yaşandı. Son bölümde konuklar sayesinde heyecanlı dakikaların yaşandığı yarışmada bir kişi veda etmek zorunda kaldı. İzleyiciler tarafından merak edilen konu ise İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusu oldu. Bir taraftan 10 bin liralık ödül için yarışan adaylar, diğer taraftan elenmemek için giyimlerini şekillendirdi. Peki, İşte Benim Stilim'de kim elendi? Haftanın finalinden detaylar

İşte Benim Stilim bugün haftanın finali bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her hafta başka bir konseptle mücadele eden İşte Benim Stilim yarışmacıları bu hafta Türkiye’nin tanınmış isimlerini canlandırdı. Jüriden en fazla puanı alan isim 10 bin TL’lik çekin sahibi olurken; en düşük puanı alan yarışmacı hayallerine veda etti. 

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim haftanın finali bölümüne konuk olarak gelen Fatih Boğalar, Ahmed Binali ve Pınar Soykan ekran başındakileri ve stüdyodakileri eğlendirmek, yarışmacıların ise stresini azaltmak için en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yeşilçam konsepti ile Türkiye’nin tanınmış simalarına hayat veren yarışmacılar, en fazla puanı alıp 10 bin TL’lik çekin sahibi olmak için yarıştılar Bugünkü bölümde en düşük oyu alan İşte Benim Stilim yarışmacısı jürinin kararı ile yarışmaya veda etti. Peki, bu haftanın birincisi kim olacak? İşte Benim Stilim’den elenen isim kim oldu?

KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim’de bugün Merve Sevin ve Simay Tokatlı, 60 puan aldı. Ancak son kararı jüri verdi. Jüri tarafından birinci seçilen Simay Tokatlı, 10 bin TL’lik çekin sahibi oldu. Eleme potasına kalan isimler ise Deniz, Duygu, Bahar ve Selin oldu. Potadan kurtulan ilk isim arkadaşlarının ortak oylamasıyla Bahar oldu. Üç isim arasından İşte Benim Stilim’e veda edecek ismi ise jüri oylaması belirledi. Oylama sonucunda Selin elendi. 

BAKMADAN GEÇME!