İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte yarışmaya veda eden isim

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimde kim elendi İşte yarışmaya veda eden isim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 10:45

İşte Benim Stilim'de kim elendi? sorusuna yanıt dün yayınlanan bölümde geldi. Jüriden en yüksek puanı toplayan isim çekin sahibi olmaya hak kazanırken; en az puanı alan isim İşte Benim Stilim’e veda etti. Peki, birbirinden iddialı yarışmacıların boy gösterdiği İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? İşte, eleme bölümüne dair tüm detaylar!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim dün haftanın finali bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Sahne senin konseptiyle jüriden tam not almaya çalışan yarışmacılar arasında çekişmeli bir mücadele vardı. Birbirinden iddialı kombinleriyle İşte Benim Stilim sahnesinde boy gösteren isimlerden biri yarışmaya veda etti. Peki, İşte Benim Stilim'den kim elendi? İşte, haftanın finali bölümünde yaşananlar!

İşte Benim Stilim macerasının dünkü bölümünde eleme heyecanı yaşandı. 26 Şubat tarihli haftanın finali bölümünde konsept ‘sahne senin’ olarak belirlenmişti. Sadece kıyafetleriyle değil, hazırladıkları şovlarla da fark yaratmaya çalışan yarışmacılar, jüri üyelerinden en yüksek puanı alabilmek için mücadele etti. İşte Benim Stilim haftanın finali bölümünde jüriden en düşük puanı alan bir isim sevilen moda yarışmasına ve hayallerine veda etti. Peki 26 Şubat 2017 tarihinde İşte Benim Stilim'de kim elendi?

Haberin Devamı

Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz’ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim’de haftanın birincisi Deniz Serkonava oldu. Jüri üyelerinden 51 puan alan yarışmacı 10 bin TL’lik çeki almaya hak kazandı Eleme potasına kalan isimler; Bahar Candan, Gizem Ay ve Aleyna Eroğlu oldu. Bu üç isim arasından Aleyna Eroğlu arkadaşları tarafından kurtarıldı. Bahar Candan ve Gizem Ay jürinin oylamasına kaldı. İki isim arasında yapılan oylama sonucunda Gizem Ay, İşte Benim Stilim’e veda etti.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!