İşte Benim Stilim yarışmacıları belli oldu! İşte o isimler

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim yarışmacıları belli oldu İşte o isimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 09:40

İşte Benim Stilim'in yeni sezona ilk bölümüyle "merhaba" dedi. Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu moda programının ilk bölümünde ekran başındakiler yarışmacıları da tanıma fırsatı buldu. Kerimcan Durmaz'ın gala gecesinde boy göstereceği İşte Benim Stilim kadrosunda birbirinden iddialı yarışmacılar var. Peki kimdir yeni yarışmacılar? İşte Benim Stilim yeni sezonunda kadrodaki isimler ve programın yeni sezonuna dair detaylar!

Haberin Devamı

İşte Benim Stilim heyecanı için geri sayım başladı. Bugün yeniden ekranlara “merhaba” diyecek olan sevilen moda programının yeni sezon ilk bölümü ile dün başladı. Kerimcan Durmaz’ın  da jüri koltuğunda oturacağı İşte Benim Stilim’in yeni sezondaki reyting oranı merak konusu oldu. Programın ilk bölümüyle ekrana gelmesi ardından yeni sezon yarışmacıları da netleşti.İşte Benim Stilim yeni sezon müjdesini geçtiğimiz haftalarda vermiş, yarışmanın kadrosunda isimler hem şaşırtmış hem de meraklandırmıştı. Geçtiğimiz sezonlarda gerek formatı ve jüri üyeleri gerekse birbirinden iddialı yarışmacılarıyla sık sık gündeme gelen İşte Benim Stilim için beklenen gün geldi. Modaseverlerin büyük bilgiyle seyrettiği program bugün itibariyle yeniden ekranlarda olacak. Peki, İşte Benim Stilim’in yeni sezonunda jüri koltuğunda hangi isimler oturuyor? Yarışmacıları kimler?İşte, tüm merak edilenler ve detayları!

Haberin Devamı

Ekranlara uzun bir ara vererek takipçilerini üzen İşte Benim Stilim yeniden ekran macerasına devam etme kararı aldı. Haberin yayılması ardından jüri üyeleri merak konusu oldu. Özellikle geçtiğimiz sezon programdan ayrılışlarıyla bomba etkisi yaratan Kadir Doğulu ve nam-ı değer “Nurella” Nur Yerlitaş’ın yeni sezonda jüri koltuğunda oturup oturmayacağı merak edildi. Soru işaretlerine yanıt ise hem kanaldan hem de Nur Yerlitaş’tan geldi. Nur Yerlitaş, programa dahil olduğunu sosyal medya hesabından duyururken yayınlanan fragman ile jüri üyeleri duyuruldu. Ayırca İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları da tanıtıldı.Gündüz kuşağı yayın akışı içerisindeki yerini alan İşte Benim Stilim’in sunuculuğunu diğer sezonlarda olduğu gibi Öykü Serter üstleniyor. Jüri koltuğunda ise kemik kadro; Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez’in yanı sıra son günlerin en çok konuşulan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz oturuyor.

İŞTE YENİ SEZON YARIŞMACILARI

Çağla Şen, Dilara Taşkın, Dilara Kayalı, Melek Özçağan, Yağmur Gürgen, Aleyna Eroğlu, Niran Yalaz, Nazlı Ersoy, Aylin - Selin Ençok ve  Simay Tokatlı .

BAKMADAN GEÇME!