İstanbullu Gelin yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte 2. sezon tarihi

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni sezonu ne zaman başlayacak İşte 2. sezon tarihi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2017 16:20

İstanbullu Gelin'in yeni sezon 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Yeni sezona ilişkin daha detaylı bilgi veren fragman yayın tarihini duyurmasıyla birlikte büyük ilgi gördü. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin Dizisi'nin 2. sezonu eylül ayında başlayacak. Dizide Tamer Levent ve Murat Aygen sürpriz rollerle izleyici karşısına çıkacak. Peki İstanbullu Gelin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen dizisi İstanbullu Gelin yeni sezonuyla diziseverler tarafından bekleniyor. Heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin yeni sezon tarihi belli oldu. Peki, İstanbullu Gelin yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, İstanbullu Gelin Yeni Sezon İlk Bölüm 22 Eylül Cuma 20.00 Star'da!
Cuma akşamları ilgiyle izlenen dizinin 2. sezonunda ekibe iki sevilen isim daha katıldı; Tamer Levent ve Murat Aygen. Sürpriz rollerle izleyici karşısına çıkacak olan usta aktörler , canlandırdıkları karakterlerle İstanbullu Gelin’e yeni heyecanlar katacaklar.

Haberin Devamı

Dizinin izleyicilerini soluksuz bırakan sezon finalinde; havalimanında gördüğümüz Süreyya’nın nereye gittiği, Faruk’u affedip affetmeyeceği ve tutku dolu aşklarının bu engeli de aşıp aşamayacağı büyük merak konusu.

BAKMADAN GEÇME!