İstanbullu Gelin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı... Faruk kimin oğlu?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı... Faruk kimin oğlu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2018 16:30

İstanbullu Gelin yeni bölüm 2. fragmanı dizinin yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşıldı. Yeni sezonda Meral Çetinkaya, Ahsen Eroğlu ve Nihal Yalçın’ı bünyesine dahil eden İstanbullu Gelin 56. bölüm fragmanlarına Faruk ve Süreyya arasındaki gerilimin yanı sıra Ülfet Hala'nın sözleri damga vurdu. Peki, Ülfet Hala'nın söyledikleri doğru mu? Faruk, başkasının oğlu mu? İşte, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanları ve detaylar

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. 5 Ekim tarihli gelişmelere dair ipuçları veren İstanbullu Gelin 56. bölüm fragmanına Esma ve Ülfet’in büyük yüzleşme sahnesi damga vurdu. Öte yandan Ülfet’in sözleri kafalarda soru işareti bıraktı. Peki, Faruk’un babası kim, Garip mi? İşte İstanbullu Gelin yeni bölümünden ilk görüntüler…

Faruk’un Adem yüzünden karakola alınması Fikret ve Faruk’u karşı karşıya getirirken, Süreyya ve Esma arasında da gerilime neden olur.

Dilara, Adem’i durdurmak için onunla konuşmayı kabul eder. Bu konuşma ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Ülfet, hiçbir fırsatı kaçırmayarak ataklarına devam eder, sırada Süreyya vardır. Esma, Ülfet’in oyunları karşısında daha fazla sessizliğini koruyamaz. Esma ve Ülfet yüzleşmesi, Fikret’in kırılma noktası olacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Boranlar, İstanbul’daki yeni hayatlarına adım attılar. Bu durum tüm ailede olduğu gibi Ülfet için de farklı bir hayatın başlangıcıydı. Faruk, arkadaşı Okan’ın yanındaki yeni işine başladı ve sadece sıradan bir çalışan olmanın zorlukları karşı karşıyaydı.

Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuştu fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecekti. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başladı. Fevri bir davranışı ise Esma’yı Ülfet karşısında yerin dibine soktu.

Fikret içindeki Adem öfkesi ile mücadele etmenin yollarını ararken Adem de boş durmuyordu. Adem, Ülfet ile yaptığı bir konuşma sonrasında Faruk Boran’ı zor duruma sokacak bir adım attı.

BAKMADAN GEÇME!