İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde Adem'den şok hareket

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Son bölümde Ademden şok hareket
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2018 08:35

İstanbullu Gelin son bölümünde olayları ardı arkası kesilmedi, finale annesiyle sert bir yüzleşme yaşayan Adem'in hareketi damga vurdu. Babasının aslında kendisine sahip çıkmak istediğini ama annesinin bu duruma engel olduğunu yıllar sonra öğrenen Adem, İstanbullu Gelin son bölüm finalinde içerisinde bulunduğu arabayı duvara sürdü. Adem'in akıbetini merak eden izleyiciler fragmanı araştırıyor. Peki İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından gündeme geldi. Garip’in kalp krizi haberinin damga vurduğu İstanbullu Gelin son bölümünde Adem, eline geçen mektubun hesabını sormak için annesinin karşısına çıktı. Anne- oğul arasındaki diyalog ekran karşısındakileri de derinden etkiledi. Finale ise Adem’in intihar gibi kazası damga vurdu. Peki olaylı son gelişmeler ardından İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16 Mart Cuma akşamı yayınlanan İstanbullu Gelin son bölümünde yaşadığı üzüntüye dayanamayan Garip, kalp krizi geçirdi. . İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüştü. İstanbullu Gelin son bölüm finaline ise babasıyla ilgili gerçeği öğrenen Adem ve cezaevinde olan Reyhan’ın yüzleşmesi damga vurdu. Annesi tarafından sırtından hançerlendiğini düşünen Adem, finalde korkunç bir girişimde bulundu. Cezaevinden hışımla çıkan Adem, içerisinde bulunduğu aracı duvara sürdü. Peki Adem ölecek mi? Bu sorunun yanıtı önümüzdeki hafta netleşecek. Peki yeni bölümde neler olacak?

İstanbullu Gelin 42. Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem, annesinin ondan yıllardır sakladığı sırrın buhranı içerisindedir. Bu gerçeği hazmetmesi kolay olmayacaktır. Garip geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılır, bu durum Esma ile Garip’in ilişkisini Süreyya ve Faruk’un sorgulamasına neden olacaktır. Akif ve Senem nikaha hazırdır, Süreyya’nın hazırladığı bekarlığa vedada ise beklenmeyen olaylar yaşanacaktır. İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüşür. Adem’in Reyhan ile yüzleşmesi kendisi ile ilgili bir çok şeyi sorgulamasına ve bir karar almasına neden olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!