İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı: İpek konağı terk ediyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı: İpek konağı terk ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2018 10:59

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Süreyya ve Faruk’un bebek heyecanı yaşandığı İstanbullu Gelin 39. bölüm fragmanına İpek’in konağı terk ettiği anlar damga vurdu. Fikret’in Esra ile görüşmeyi sürdürdüğünü öğrenen İpek, kızını da alarak Boran Konağı’nı terk ediyor. İşte o anlar ve İstanbullu Gelin yeni bölümüne dair diğer detaylar!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, ilk ipuçları geldi. 23 Şubat tarihli bölümde Begüm vefatı ardından zor günler geçiren Süreyya ve Faruk, finalde sürpriz bir haber aldılar. Her şeye rağmen aşklarına sahip çıkmayı başaran Süreyya ile Faruk, İstanbullu Gelin 39. Bölümünde adeta mutluluktan sarhoş oluyor. Bir bebekleri olacağını öğrenen çift bir süreliğine bu haberi saklamaya karar veriyor. Peki Boran Konağı’nda başka neler olacak? İşte yeni görüntüler ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!



Üç haftalık hamile olduğunu öğrenen Süreyya, bu haberi bir süre konaktan saklamaya karar verir. Son yaşananlar ardından boşanma kararı alan Dilara ise boşanmak için hareket geçer. Boran Konağı’ndaki aile yemeği ise yeni bir olayla çalkalanır. Fikret’in doğum gününü Esra’nın yanında geçirdiğini öğrenen Fikret, kızını da alarak konağı terk eder.

BAKMADAN GEÇME!