İstanbullu Gelin 48. bölüm fragmanında Faruk çıldırıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 48. bölüm fragmanında Faruk çıldırıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2018 11:28

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin'in 48. bölümünde Faruk'un intikam itirafına rağmen tatmin olmayan Adem, planını devreye sokuyor. Tüm attığı adımlara rağmen Adem'i ikna edemeyen Faruk, önce rahatsızlanıyor, ardından kendisini kaybediyor. İşte İstanbullu Gelin 48. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk detaylar!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 4 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan bölüme dair önemli ipuçları veren İstanbullu Gelin 48. bölüm fragmanına Adem’in ‘Faruk Boran’ın hesabını görmenin zamanı geldi.’ sözleri damga vurdu. İşte yeni bölümden ilk görüntüler ve son gelişmeleri hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Faruk ve Süreyya arasındaki gerildiği İstanbullu Gelin son bölümünde evin küçük oğlu Murat ve Bade’nin yurt dışına yerleşme kararı aldı, finale ise Faruk’un Adem’e yaptığı itiraf damga vurdu. Bu sürpriz gelişmenin ardından neler yaşanacağını merak eden izleyiciler fragmanla ipucu bekliyordu. Yeni bölümde Süreyya, Murat ve Bade’nin ayrılığı sonrasında konaktan ayrılma kararını bir kez daha gözden geçiriyor. Adem'in yapacaklarından korkan Esma Sultan, Dilara'ya uyarıda bulunuyor. Geçmişin peşine düştüğü için büyük bir pişmanlık duyan Faruk, her ne kadar geri adım atsa da Adem, önce şirketten ayrılma kararı alıyor, ardından planını devreye sokuyor. İşte tüm bu gelişmeleri ve detayları gözler önüne seren İstanbullu Gelin 48. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Faruk’un, Adem’i köşeye sıkıştırmak için yaptığı plan Süreyya’da büyük hayal kırıklığı yaratır. Süreyya kocasına karşı olan güvenini sorgularken Dilara ile olan dostluğunu tekrar tehlikeye sokmak istemez. İpek yarattığı tablonun keyfini çıkarmaktadır. Murat’ın ani yurt dışına taşınma kararı ise konağa bomba gibi düşer. Adem, Boranları yıkmak için adımlarını atmaya başlar. Faruk’un ise önemli

BAKMADAN GEÇME!