İstanbullu Gelin 16. yeni bölümüyle sezon finali yapıyor | İşte ilk görüntüler

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 16. yeni bölümüyle sezon finali yapıyor | İşte ilk görüntüler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 21:12

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı, sezon finali haberi geldi. Ekran macerasına bu sezonda başlayan İstanbullu Gelin 16. bölümüyle sezon finali yapacak. Peki, sezon finalinde neler yaşanacak? Süreyya gerçekleri öğrenecek mi? İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ve sezon finalinden ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin sezon finali yapıyor. 9 Haziran Cuma günü yayınlanan son bölümüyle şaşırtıcı gelişmeleri ekran taşıyan İstanbullu Gelin'in yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Macerasına kısa bir süreliğine ara verecek olan dizinin yeni bölüm fragmanına Süreyya'nın teyzesinin tanık olduğu sahne damga vurdu. 1 dakikaya yakın süren fragmandaki görüntüler Süreyya'nın da gerçekleri öğreneceğini düşündürdü. İşte İstanbullu Gelin sezon finalinden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Sırlarla örülü senaryosuyla adından söz ettiren İstanbullu Gelin 9 Haziran Cuma akşamı 15. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Fikret, Adem’in gözaltına alınmasıyla şoktaydı. Bu durum Fikret ve Faruk’u bir kez daha karşı karşıya getirdi. 

Esma ve Adem yüzleşmesi Esma’nın geçmişini sorgulamasına neden oldu. Oğulları için şimdi her zamankinden daha güçlü olmak zorundaydı. Fikret, Adem’in gözaltına alınmasıyla şoktaydı. Bu durum Fikret Babası hakkında konuşulanları duyan Emir, annesine olan kızgınlığından dolayı ortadan kayboldu . Dilara ile görüşen Süreyya ise sarsıcı bir gerçekle karşı karşıya geldi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!