İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 18:39

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı, dizinin takipçileri tarafından araştırılan konular arasında yer almaya devam ediyor. Başladığı günden bu yana ilgiyle takip edilen İstanbullu Gelin dizisinin sezon finalinde şoke eden anlar yer almıştı. İzleyiciler yeni sezon tarihi hakkında net bir bilgi almak istiyor. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver gibi deneyimli isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi için heyecan dorukta. Yapılan sezon finaliyle birlikte tatile ayrılan dizinin yeni sezon tarihi merak ediliyor. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni sezon başlama tarihi henüz netleşmedi. Ancak Eylül ayında ekranda olması beklenen İstanbullu Gelin 54.bölüm yayın tarihi belli olur olmaz haberimizin detayında yer alacaktır.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Fikret uçağın korgo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanır. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep olmaktadır. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalışmaktadır. Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etmektedir. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşatacaktır. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrenir ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıkar.

BAKMADAN GEÇME!