İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında şaşırtan yüzleşme

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında şaşırtan yüzleşme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 11:16

İstanbullu Gelin dizisinin 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Süreyya'nın büyük bir mutlulukla açacağı müzik okulu sürprizlere gebe! İstanbullu Gelin yeni bölümünde Süreyya mutluluktan uçuyorken, Faruk hayatının şokunu yaşayacak. İşte, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sırlarla örülü senaryo örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken İstanbullu Gelin'in bu akşam yayınlanacak 9. bölümünde sürpriz gelişmeler var. İpek ve Fikret'in aldığı ev kriz yaratıyor. Bir süredir Faruk'un karşısına çıkmaya çalışan Begüm, müzik okulunun açılışına damga vuruyor. Peki, yeni bölümde başka neler olacak? İşte, İstanbullu Gelin 9. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti!

Begüm’ü görüp görmediğinden emin olamayan Faruk’un kafası karışmıştır. Begüm ise gördüğü manzara karşısında kendini çaresiz hissetmektedir. Fikret’in almak istediği evin Esma ve Faruk tarafından tepkiyle karşılanması hem İpek hem de Fikret için kırılma noktası olur. Senem çaresizlikle attığı adım neticesinde daha büyük bir girdabın içine girer. Müzik okulunun açılışında Süreyya mutluluktan uçuyorken, Faruk’u büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Adem’in Faruk’a oynadığı oyun herkesi etkiler. Süreyya ve Faruk aşkı da bu durum karşısında sınanmaktadır. Unutmaya çalıştığı geçmişiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalan Senem, Süreyya’nın sırrını öğrenmemesi için mücadele ederken kendini daha büyük bir tehdidin içinde bulur. 

Fikret’in İpek için almak istediği ev ailede tepkiye yol açar. Faruk ve Fikret’in gitgide aralarının açılması ise Adem için fırsata dönüşmektedir. Boranlar’da fırtınalar koparken Esma kendi yöntemiyle ailesi için her şeyi kontrol altına almaya çalışmaktadır. Begüm için ise artık hareket zamanıdır.

BAKMADAN GEÇME!