İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Boran Konağını sarsan haberler...

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında Boran Konağını sarsan haberler...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 11:56

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 6 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan İstanbullu Gelin 44. bölümünde Ada’nın hastalığı tüm konak halkını perişan ederken; Reyhan’ın hastaneden kaçtığı haberi Boran Konağı’nda bomba etkisi yaratıyor. İşte İstanbullu Gelin yeni bölümünden ilk görüntüler ve son gelişmeleri hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin olaylı son bölümü ardından fragman araştırmaları başladı. Boran Konağı’ndaki surların durulmak bilmediği İstanbullu Gelin son bölümünde Ada şoku yaşandı. Kızlarının hasta olması nedeniyle soluğu hastanede alan Fikret ve İpek, duydukları karşısında yıkıldı. Şimdi ise gözler yeni bölümde! 

En son 30 Mart Cuma akşamı izleyici karşısına çıkan İstanbullu Gelin’de olayların ardı arkası kesilmedi. Düğün yemeğinden bu yana zor bir süreçten geçen Osman, 2 yıllığına yurt dışına gitme kararı aldı. Adem’in görmek istemediği Reyhan hastaneden kaçmayı başardı. Finalde Ada bebeğin düşmeyen ateşi ise az rastlanan kan hastalığının ortaya çıkmasına neden oldu. Faruk ise kardeşinin yurt dışına çıkacağı haberini beklenmedik bir anda aldı. Oğlunu kaybetmesinden Boranları sorumlu tutan Reyhan’ın yapacakları, Ada bebeğin akıbeti ve Osman’ın kararından vazgeçip vazgeçmeyeceği İstanbullu Gelin 44. bölümünde belli olacak.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fikret’le inatlaşarak bir yere varamayacağını anlayan Faruk, taktik değiştirir. Adem’e zeytin dalı uzatır. Hatta Boran kardeşleri Adem’in evinde toplar. Kardeşlerin canlı müzik eşliğinde yaptıkları zeybek şov sosyal medya da büyük ilgi gördü. Faruk’un arasına mesafa koyduğu Osman, 2 yıllığına yurt dışında çalışmak için harekete geçti. Faruk ve Sürreyya’nın konaktan ayrılma planına Nurgül’ü de kattıklarını hatta ona iş bile teklif ettiklerini öğrenen Esma Hanım’ın tepkisi ağır oldu. Artık hiç bir şeye karışmayacağını ilan eden Esma sonunda Garip ile minik bir tatile çıktı. Dilara’dan hiç ummadığı laflar işiten Süreyya aldığı tüm kararları sorgulmaya başladı. Şarkıcılık kariyerine devam etmek istediğini Faruk’a söyleyen Süreyya kendi olmaktan vazgeçmeyeceğini ilan etti. Karısına deli gibi aşık olan Faruk ise ona hiç beklemediği bir sürprizle cevap verdi.

İpek’in sinsi planları ile Alanya’ya ailesinin yanına dönmek zorunda kalan Esra, Fikret’i karşısında görünce çok şaşırdı. Ancak Fikret ne dediyse Esra’yı kararından döndüremedi.

BAKMADAN GEÇME!