İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle dramatik anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle dramatik anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2018 23:40

İstanbullu Gelin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İstanbullu Gelin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Esma’nın itiraflarıyla konakta yer yerinden oynadı. Süreyya, Faruk’u sakinleştirmek için beklenmedik bir hamle yaptı. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde yer yerinden oynadı. Son bölümde duygusal açmazlarda olan Fikret sonunda patladı. Murat’ın kontrolsüz öfkesi tatsız bir olaya sebebiyet verdi. Son bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Süreyya, yıl dönümleri için Faruk’a bir sürpriz hazırlıyor. Esma’nın itiraflarıyla konakta yer yerinden oynar. Süreyya, Faruk’u sakinleştirmek için beklenmedik bir hamle yapar. Duygusal açmazlarda olan Fikret sonunda patlar. Murat’ın kontrolsüz öfkesi tatsız bir olaya sebebiyet verir. Neşeli bir haber duyanları sevince boğar. Can, sürpriz bir isimle sonuçları çok tehlikeli olacak bir ortaklık kurar. Osman, annesinden duydukları ile yıkılır. Faruk gelen bir telefonla bunca zamandır engellemeye çalıştığı felaketin gerçekleşmiş olduğunu anlayacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!