İstanbullu Gelin 29. bölüm fragmanı yayında! Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 29. bölüm fragmanı yayında Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 11:41

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm tarihine kısa bir süre kala fragman yayınlandı. Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin 29. bölümünde yeni bir kriz çıkıyor. Süreyya bir kez daha evi terk etme kararı alıyor. Peki Faruk, kendisini affettirebilecek mi? İşte İstanbullu Gelin 29. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin'in 15 Aralık tarihli 29. bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmana Süreyya'nın bir kez daha evi terk etmesi damga vurdu.

İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümleriyle ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her hafta başka bir sürprizle izleyici karşısına çıkan İstanbullu Gelin’in 8 Aralık tarihli 28. bölümünde Faruk ve Süreyya arasındaki kriz büyüdü. Can’ın hayatlarına dahil oluşundan Süreyya’yı sorumlu tutan Faruk, kendisini kaybetti. Bu aşırı tepki karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Süreyya, yeniden Faruk’un duygularını sorgulamaya başladı.Finalde Begüm’ün son dakika sürprizi, Faruk’u zor durumda bıraktı. Gördüğü fotoğraf karşısında şok olan Süreyya'nın tepkisini merak eden izleyiciler yeni fragmanı araştırıyordu. İşte İstanbullu Gelin 29. bölümünden ilk görüntüler!

Haberin Devamı

Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir. Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!