İstanbullu Gelin 19. bölümünde neler olacak? Yeni bölümde boşanacaklar mı?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 19. bölümünde neler olacak Yeni bölümde boşanacaklar mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2017 15:36

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanları ekranlardaki yerini aldı. İlk fragmanda Faruk'un sinir krizlerine tanık olan izleyiciler, İstanbullu Gelin 19. bölüm 2. fragmanında düğün sahneleriyle meraklandı. Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya boşanacak mı? Yeni bölümde neler olacak? İstanbullu Gelin 19. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Düğün görüntülerinin ön planda olduğu İstanbullu Gelin 19. bölüm yeni fragmanına Faruk’un kıskançlık krizi damga vurdu. Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya boşanacak mı? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte İstanbullu Gelin 19. bölüm fragmanları ve ilk ipuçları!

Yeni sezona heyecanlı bir giriş yapan olan İstanbullu Gelin dizisi yepyeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Sevilen dizi bu hafta 19. bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümde en çok merak edilen konu ise boşanma noktasına gelen Faruk ve Süreyya’nın akıbeti. Boşanma dilekçesindeki maddeler karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Faruk, şimdi ne yapacak? Garip’in ortaya çıkışı dengeleri nasıl değiştirecek? İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanları!

Haberin Devamı

Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sözleri Esma’nın onunla ilgili kesin yargılarını gözden geçirmesine sebep olur. Faruk, bir yandan Süreyya’nın hamlelerini çözmeye çalışırken bir yandan da Adem’i kontrol altına tutmaya çalışmaktadır. Ancak Adem kimsenin cesaret edemeyeceği bir intikam planını uygulayarak herkesi şok edecektir.

BAKMADAN GEÇME!