İstanbullu Gelin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Süreyya bebeğini düşürdü mü?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Süreyya bebeğini düşürdü mü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 11:22

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Cuma akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Begüm’ün ortaya çıkışı, Süreyya dışında tüm konak halkının gerilmesine sebep oldu. İstanbullu Gelin son bölüm finali ise kafalarda soru işareti bıraktı. Yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler şimdiden fragman arayışında. Peki, İstanbullu Gelin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölümleriyle heyecan fırtınası estirmeye devam ediyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı; oyuncu kadrosunda İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek ve Fırat Tanış gibi isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin en son 11. bölümüyle izleyici karşısına çıkmıştı. Son bölümde İpek, Begüm ve Faruk ilişkisin ortaya çıkaracak fotoğrafları Süreyya’ya vermiş, hemen bu anlarda Süreyya’nın kanaması başlamıştı. Peki, Süreyya fotoğrafları gördüğü için mi kanama geçirdi? Faruk ve Süreyya’nın bebek heyecanı yarım mı kalacak? Tüm bu soru işaretlerine yanıt arayan izleyiciler, İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanını sorguluyor. Peki, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İstanbullu Geli yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emir’in sürpriz ziyareti konağa bomba gibi düştü. Faruk karmakarışık duygular içerisindeydi. Esma her zamanki gibi kontrolü eline aldı. Konaktaki herkesin Begüm'e yaklaşımını sorgulmaya başlayan Süreyya ise her geçen gün Emir ile daha yakınlaşmaktaydı. Bu yakınlaşmadan husursuz olan Faruk, bir yandan da Emir'in babası olma ihtimali nedeniyle kaygılıydı. Öte yandan Fikret, yaşanan tüm bu karışıklık içinde Adem’e git gide güvenmekte, oyununa dahil olmaktaydı. Fikret'in ağzından kaçırması nedeniyle Begüm’den haberdar olan İpek ise bu durumu değerlendirmek için kolları sıvadı. 

 

 

BAKMADAN GEÇME!