İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanında Süreyya bebeğini düşürdü mü?

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanında Süreyya bebeğini düşürdü mü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 10:39

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 12. bölümünde en çok merak edilen konu Süreyya'nın bebeğini düşürüp düşürmediği... Yeni bölümde kanama geçiren Süreyya apar topar hastaneye götürülüyor. Faruk aldığı başka bir haberle darmadağın oluyor. İşte, İstanbullu Gelin 12. bölüm fragmanı ve özeti!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Süreyya'nın kanama sahnesiyle final yaparak kafalarda soru işareti bırakan İstanbullu Gelin'in bu akşam yayınlanacak olan 12. bölümünde sürpriz gelişmeler var. Emir'in kendi oğlu olduğunu öğrenen Faruk, Begüm'den hesap sorarken ikinci bir şok daha yaşıyor. Süreyya, bebeğini kaybedecek mi? Faruk, gerçekleri Süreyya'ya anlatacak mı? İşte, İstanbullu Gelin 12. yeni bölüm fragmanı ve detayları!

Süreyya’nın kanaması Faruk’u perişan eder. Fotoğrafları veren İpek ve Fikret’in arası gerilir. Bebek için endişelenen Faruk aldığı başka bir haberle darmadağın olur. İpek yaşanan tüm karmaşaya rağmen Süreyya’nın üzerine oynamaya devam etmektedir. DNA sonucu ile yüzleşmeye çalışan Esma ise büyük bir kasırganın yaklaştığından emindir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Emir’in sürpriz ziyareti konağa bomba gibi düşer. Faruk karmakarışık duygular içerisindedir. Esma her zamanki gibi kontrolü eline alır. Fikret, yaşanan tüm bu karışıklık içinde Adem’e git gide güvenmekte, oyununa dahil olmaktadır. Begüm’den haberdar olan İpek ise bu durumu değerlendirmek için kolları sıvar.

BAKMADAN GEÇME!