İstanbullu Gelin 11. bölümde neler olacak? İşte, yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 11. bölümde neler olacak İşte, yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 12:18

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle izleyici karşısına çıkan İstanbullu Gelin dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 11. bölümünde sürprizlerle dolu gelişmelerin devamı gelecek. Süreyya, Faruk ve Begüm'ün ilişkisini sorgulayacak. Peki, Faruk, Emir'in kendi oğlu olduğunu öğrenebilecek mi? İstanbullu Gelin 11. bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin bu akşam yayınlanacak olan 11. bölümünde Faruk, Emir'in kendi oğlu olabileceği düşüncesiyle gelgitler yaşarken; Süreyya, Boranlar'ın Begüm ile ne gibi bir sorunu olduğunu sorgulamaya başlayacak. İşte, İstanbullu Gelin 11. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümden ilk ipuçları!

Konakta Begüm Krizi Yaşanacak!

Emir’in sürpriz ziyareti konağa bomba gibi düşer. Faruk karmakarışık duygular içerisindedir. Esma her zamanki gibi kontrolü eline alır. Fikret, yaşanan tüm bu karışıklık içinde Adem’e git gide güvenmekte, oyununa dahil olmaktadır. Begüm’den haberdar olan İpek ise bu durumu değerlendirmek için kolları sıvar.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Begüm’ün yıllar sonra geri dönmüş olması Faruk’ta soru işaretleri oluşturmuştur. Begüm’ün ise anlatacakları vardır. Ancak öfkesine yenik düşen Faruk, gerçeklerin ortaya çıkmasını da engellemiş olur. Süreyya, Begüm ile Faruk’un eski arkadaş olduğunu zannetmektedir. İpek ise açılışta yine ortalık karıştıracak bir koz elde etmiştir.
Senem, Süreyya’yı kaybetme korkusu nedeniyle Esma’ya teslim olur. Esma ise Senem’i köşeye sıkıştırmanın hazzını yaşamaktadır. Fikret, Adem’in desteği ile İpek’in istediği evi satın alarak karısının gözünde kendisini kurtarmaya çalışmaktadır.
Bade’nin hayatını kurtaran Asiye ve Nurgül bu durumu Boran ailesinden gizlemeye karar verirler. Fakat genç kızın evlendirileceği için intihar ettiğini öğrenen Süreyya harekete geçer. Yine Esma ile karşı karşıyadır. Faruk ise evin içerisinde artık denge sağlamaya çalışmaktan yorulmuştur ve bazı hatalar yapmaktadır. Faruk’un aileyi bir arada tutmak için hazırladığı organizasyonda konağa gelen sürpriz misafir ise Boranlarda yeni bir gerilime neden olur.

 

BAKMADAN GEÇME!