İstanbullu Gelin 10. yeni bölüm fragmanında Begüm ve Faruk’un yüzleşme anı

Güncelleme Tarihi:

İstanbullu Gelin 10. yeni bölüm fragmanında Begüm ve Faruk’un yüzleşme anı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 14:59

İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sırlarla örülü senaryo örgüsüyle adından söz ettiren İstanbullu Gelin'in Cuma akşamı ekrana gelecek olan bölümünde sürpriz detaylar var. İlk aşkını karşısında gören Faruk, Begüm'den hesap soruyor. Öte yandan Murat ve Bade arasında geçenler ortaya çıkıyor, konakta yer yerinden oynuyor.İstanbullu Gelin 10. bölümünden ilk ipuçları detayda!

Haberin Devamı

İstanbullu Gelin 10. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. 5 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak olan İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanına Faruk ve Begüm’ün yüzleşme sahnesi damga vurdu. Faruk, Begüm ile olan geçmişini Süreyya’ya anlatacak mı? Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde konakta yerinden oynayacak. Begüm’ü karşısında görmenin şokunu üzerinden atlatamayan Faruk, asıl büyük sürprizi Emir ile yaşayacak. Murat ve Bade arasında yaşananların ortaya çıkması ise konakta bomba etkisi yaratacak. İşte, İstanbullu Gelin 10. bölümünden ilk görüntüler ve son bölümü hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Faruk'u bekleyen sürpriz ne? Begüm'ü görüp görmediğinden emin olamayan Faruk'un kafası karışmıştır. Begüm ise gördüğü manzara karşısında kendini çaresiz hissetmektedir. Fikret'in almak istediği evin Esma ve Faruk tarafından tepkiyle karşılanması hem İpek hem de Fikret için kırılma noktası olur. Senem çaresizlikle attığı adım neticesinde daha büyük bir girdabın içine girer. Müzik okulunun açılışında Süreyya mutluluktan uçuyorken, Faruk'u büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adem’in Faruk’a oynadığı oyun herkesi etkiledi. Süreyya ve Faruk aşkı da bu durum karşısında sınanıyordu. Unutmaya çalıştığı geçmişiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalan Senem, Süreyya’nın sırrını öğrenmemesi için mücadele ederken kendini daha büyük bir tehdidin içinde buldu. Fikret’in İpek için almak istediği ev ailede tepkiye yol açtı. Faruk ve Fikret’in gitgide aralarının açılması ise Adem için fırsata dönüşüyordu. Boranlar’da fırtınalar koparken Esma kendi yöntemiyle ailesi için her şeyi kontrol altına almaya çalışıyordu. Begüm için ise artık hareket zamanıydı

 

BAKMADAN GEÇME!