İsmail Hacıoğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

İsmail Hacıoğlu kimdir Kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2018 16:52

Rol aldığı sinema filmleri ve dizilerde canlandırdığı karakterlerle büyük beğeni toplayan İsmail Hacıoğlu'nun kim olduğu, özel yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Ayla filminde 'Süleyman Dilbirliği' karakterine hayat veren İsmail Hacıoğlu mesleki kariyeri boyunca pek çok yapımda rol aldı. İşte, İsmail Hacıoğlu hakkında merak edilen detaylar...

Haberin Devamı

1985 yılında İstanbul'da dünyaya gelen İsmail Hacıoğlu, oyunculuğa ilkokul 5’inci sınıftayken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı, ancak tamamlamadan okulu bıraktı.

2002 yılında Yönetmenliğini Ömer Kavur'un yaptığı senaryosunu Macit Koper ile Ömer Kavur'un hazırladığı "Karşılaşma" adlı sinema filminde "Osman" karakterini canlandırdı. 2003 yılında Ahu Türkpençe, Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven, Çetin Tekindor, Arsen Gürzap, Vahide Gördüm ve Altan Erkekli gibi oyuncularla birlikte "Bir İstanbul Masalı" adlı dizide oynadı.

2007'de vizyona giren "Kabadayı" filminde Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, Aslı Tandoğan, Rasim Öztekin ve Tarık Ünlüoğlu ile beraber rol alan Hacıoğlu, 2013 yılı Nisan ayında TRT'de yayınlanmasına başlayan "Osmanlı Tokadı" adlı dizide Fatih Sultan Mehmet rolünü canlandırdı.

Haberin Devamı

2015 yılında "Kafes" filminde "Mehmet Sipahi" karakterine hayat veren İsmail Hacıoğlu, 2017 yılında Lee Kyung Jin, Ali Atay, Damla Sönmez, Murat Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı Ayla filmde başrol olarak yer aldı.

Birinci evliliğini 2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile yapan İsmail Hacıoğlu 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı. Hacıoğlu, 5 Şubat 2016'da Duygu Kaya ile dünya evine girdi.

BAKMADAN GEÇME!