İsimsizler'in Handan'ı Hande Soral kimdir?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizlerin Handanı Hande Soral kimdir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 15:12

İsimsizler Handan, dizinin yeni sezonunun ilk bölümünün yayınlanmasının ardından araştırılmaya başlandı. Hande Soral'ın canlandıracağı Handan Manasoğlu, İsimsizler dizisinde önemli bir role bürünecek. Peki, İsimsizler'in Handan'ı Hande Soral kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ünlü oyuncu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İsimsizler Handan, Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisinin başlamasıyla birlikte araştırılmaya başlandı. Peki, İsimsizler Handan kimdir? İşte, İsimsizler'in Handan'ı Hande Soral hakkında detaylı bilgiler

İSİMSİZLER'İN HANDAN'I HANDE SORAL KİMDİR?

Hande Soral 2 Şubat 1987 yılında doğdu. Kendisi Bursa’da dünyaya geldi. Bursa’nın şirin İlçesindeki İnegöl Turgut Alp Anadolu lisesini bitirdi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Psikoloji Bölümünü bitirerek mezun oldu.

Kendisinin Bensu Soral adında yine kendisi gibi oyunculuk sanatını icra eden kardeşi bulunmaktadır. Ünlü Oyuncunun boyu 1.60’dır. Oyunculuğa giriş yapması tamamen tesadüf eseri gerçekleşmiştir. 2008 tarihinde Komedi Dükkanı isimli diziyi izlemeye gider ve Tolga Çevik kendisini misafir olarak sahneye çıkarmıştır.

Haberin Devamı

Sahnedeki Performansını beğenen Komedi Dükkanı’nın yönetmeni Fırat Parlak ona oyuncu olması yönünde teklifte bulunmuştur. İlk defa dizide rol alması 2008 tarihi ile 2011 tarihleri ekranlarında 3 yıl kadar sürmüş olan Küçük Kadınlar isimli dizidir.

Bu dizide başrol oynamıştır. Küçük Kadınlar dizisinde Armi karakterini canlandırmıştır. Küçük Kadınlar adlı dizi onun hayatını da bir anlamda değiştiren dizi olmuştur.

 

YılFilmRolNotlar
2008Komedi DükkanıKendisi - Hande Soral2.Sezon Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi
2008 - 2011Küçük KadınlarArmağan GeziciBaşrol Oyuncusu, Televizyon Dizisi
2010GecekonduKendisi - Hande SoralTelevizyon programı
2011Bir Günah GibiFigenYardımcı Oyuncu, Televizyon dizisi
2012 - 2013Alev AlevÜmranBaşrol Oyuncusu, Televizyon dizisi
2013FatihGevherhan SultanBaşrol Oyuncusu, Televizyon dizisi
2014ÇalıkuşuAzelyaYardımcı Oyuncu, Televizyon dizisi
2014Yılanların ÖcüFatmaBaşrol Oyuncu, Televizyon dizisi
2014Birleşen GönüllerCennetBaşrol Oyuncu, Sinema filmi
2016Kalbim Yangın YeriLeylaBaşrol Oyuncu, Televizyon dizisi
2017 -Evlat KokusuZeynepBaşrol Oyuncu, Televizyon dizisi

 

BAKMADAN GEÇME!