İsimsizler yeni sezon 14. bölüm ile izleyiciyle buluştu! Fragman yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler yeni sezon 14. bölüm ile izleyiciyle buluştu Fragman yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2017 09:27

İsimsizler yeni sezon 14. bölümü ile izleyicilerle buluştu. Fatih ve ekibinin saldırıdan kurtarıldığı ancak yeni bir kumpasın içerisine sürüklendiği İsimsizler 14. son bölümünde, diziye yeni dahil olan karakterler, gerilimin habercisi oldu. Peki, İsimsizler 14. son bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, aksiyon dolu sahnelerin yaşandığı son bölüm ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

İsimsizler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İsimsizler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Fatih Keskin hiç tanımadığı bir mekanda uyandı. Helikopter kazasından sonra ne olduğunu hatırlamıyordu. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İsimsizler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Fatih Keskin hiç tanımadığı bir mekanda uyanır. Helikopter kazasından sonra ne olduğunu hatırlayamamaktadır. Hasta yatağında daha ne olduğunu anlayamadan silahlı baskına uğrayan Fatih’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Virankaya’da değil, İstanbul'da olduğunu görecek olan Fatih bir kez daha amansız bir mücadelenin içine düşerken, bir yandan cevaplanması gereken onlarca sorunun da cevaplarını arayacaktır. Fatih Keskin hiç tanımadığı bir mekanda uyanır. Helikopter kazasından sonra ne olduğunu hatırlayamamaktadır. Hasta yatağında daha ne olduğunu anlayamadan silahlı baskına uğrayan Fatih’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Virankaya’da değil, İstanbul'da olduğunu görecek olan Fatih bir kez daha amansız bir mücadelenin içine düşerken, bir yandan cevaplanması gereken onlarca sorunun da cevaplarını arayacaktır.

YENİ SEZONDA 4 İSİM KADRODA

Çok yakında izleyicisi ile buluşacak olan İsimsizler’in kadrosuna Atsız Karaduman, Kayra Şenocak ve Osman Wöber dahil olmuştu. Yayınlanan fragmanları ile büyük etki yaratan İsimsizler’in yeni bölümleri şimdiden ilgiyle bekleniyor. Mert Öcal, Kürşat Alnıaçık, Berkan Şal ve Hande Soral da kadroda…

Yeni sezonda kadroya dahil olan başarılı oyunculardan ; Mert Öcal “Tufan”, Kürşat Alnıaçık “Kudret”, Berkan Şal “Hatem” , Hande Soral ise “Handan” olarak izleyici karşısına çıkacaklar.

BAKMADAN GEÇME!