İsimsizler yeni bölüm neden yok? İsimsizler neden yayınlanmadı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler yeni bölüm neden yok İsimsizler neden yayınlanmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 19:00

İsimsizler neden yok sorusu, cumartesi akşamları yayınlanan diziyi ekranlarda göremeyenler tarafından sorgulanmaya başlandı. İsimsizler neden yayınlanmadı sorusuna cevap arayan izleyiciler, konuyla ilgili detaylı bilgi edinmek için internet üzerinden sorgulamalarını gerçekleştirdi. Peki, İsimsizler neden yayınlanmadı? İşte, merak edilen konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İsimsizler neden yayınlanmadı sorusu, dizinin takipçileri tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, bu akşam İsimsizler neden yayınlanmadı? İşte, dizi hakkında bazı bilgiler

İSİMSİZLER NEDEN YAYINLANMADI?

İsimsizler 27. bölüm ile 16 Aralık akşamı final yapıyor. Kanal D resmi sitesi üzerind yer alan bilgilere göre İsimsizler dizisi, 27. bölümü ile 16 Aralık Cumartesi akşamı saat 22.30'da final yaparak ekranlara veda edecek.

Final bölümünde isimsiz kahramanlar, büyük bir çatışmanın içerisine giriyor! Fatih ve ekibi, yapacakları zorlu operasyondan sağ salim çıkmanın hesabında olacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

İsimsizler 26. Bölümde, Fatih ve ekibi önemli bir operasyon için harekete geçiyor ancak onları bekleyen büyük bir tehlike daha var!

İsimsizler son bölümde, Fatih, ekibiyle birlikte sınır ötesi operasyona çıkıyor. Türkmenlerle birlik olan ekip, hainlerin ellerindeki silahları almak için zorlu bir mücadeleye başlıyor. Fatih ve ekibinin bu hamlesinden haberdar olan hainler ise boş durmuyor ve önlemlerini almaya başlıyor. Silahların olduğu yerlere baskın yapan ekip, burada hiç bir şeye rastlamıyor. Bir aksilik olduğunu fark eden ekip, bir başka noktaya doğru hareket ediyor ancak orada onları bekleyen tehlike gün yüzüne çıkıyor. Fatih ve ekibi, hainler tarafından pusuya düşürülüyor!

BAKMADAN GEÇME!