İsimsizler son bölümü ekranlara veda ediyor..

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler son bölümü ekranlara veda ediyor..
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 16:12

İsimsizler dizisi bu hafta final bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin son bölümü öncesinde ekranlara gelen tanıtım filmlerinde oldukça etkileyici sahnelerin olması dikkat çekerken, dizinin son bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki İsimsizler hangi gün final bölümü ile yayınlanacak? İşte dizinin final bölümü tarihi ve saati

Haberin Devamı

Başrollerinde Uğur Güneş (Fatih), Hande Soral (Handan), Kürşat Alnıaçık (Kudret), Bülent Alkış (Dayı) veÇağkan Çulha'nın (Murat) olduğu İsimsizler dizisi 16 Aralık cumartesi günü final bölümü ile ekranda olacak.

Dayı’nın aldığı yarayla mücadele ettiği sırada Hatem’in de Fatih’i kaçırmasıyla olaylar iyice karışır. Kudret’in eline geçen Fatih ne kadar dayanabilecektir?

İsimsizler, Fatih’i kurtarmak için operasyon düzenlerler. Fatih bir yandan Kudret’in işkencelerine dayanmaya çalışırken bir yandan da Handan’la ilgili onu sarsan bir gerçekle yüzleşir. Handan silahını çekmiş Fatih’i vurmak üzeredir. Acaba Handan gerçekten hain midir? Fatih’i vuracak mıdır? Yoksa İsimsizler yetişip Fatih’i kurtarabilecek midir?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!