İsimsizler dizisi bu akşam neden yok? İsimsizler dizisi hangi gün yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler dizisi bu akşam neden yok İsimsizler dizisi hangi gün yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2017 19:48

İsimsizler dizisi bu akşam neden yok sorusu birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kanal D ekranlarının heyecan seviyesi yüksek olan dizisi İsimsizler, kanal tarafında yayın akışından çıkartıldı ve dizinin takipçileri konuyu sorgulamaya başladılar. Diziseverler, 'İsimsizler bu akşam neden yok?, İsimsizler hangi gün yayınlanacak?' sorularını sormaya başladılar. Peki, İsimsizler dizisi bu akşam neden yok? İsimsizler dizisi hangi gün yayınlanacak?

Haberin Devamı

İsimsizler neden yok sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Her pazartesi günü yayınlanan dizi, bu akşam yayınlanmayacak olması nedeniyle takipçileri tarafından sorgulanmaya başlandı. İsimsizler neden yok, hangi gün yayınlanacak sorusuna cevap arayan vatandaşlar, konunun detaylarını sorguluyor. İşte, İsimsizler dizisinin takipçileri için yeni gün detayları

İSİMSİZLER HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

İsimsizler dizisi yeni bölümleriyle artık cumartesi akşamı ekranlarda olacak. İsimsizler dizisinin kanal tarafından yayın günü değiştirildi.

9 Ekim pazartesi yayınlanan İsimsizler son bölümde, herkesi şaşırtan gelişmeler üst üste yaşanmıştı. Kurmay'ın emri ile İstanbul'a gelen ve Kudret'in örgütüne giren Afran, bir anda karşısında Fatih'i bulmuştu. Kudret'in uzun zamandır planladığı sevkiyat işini öğrenen ve oraya baskına giden Fatih, orada amcası Afran'ı görünce şok olmuştu. Amcasının gerçek kimliğini bilmeyen ve onu bir hain olarak bilen Fatih, ikince defa onu elinden kaçırınca ise işin rengi değişmişti.

Haberin Devamı

Öte yandan planlarına bir yenisini ekleyen Kudret, tüm ekibi Afran sayesinde tuzağa düşürmüştü. Kudret'in adamları tarafından tuzağa düşürülen ekipten Handan vurulmuştu. Handan'ın vurulması Fatih'i derinden sarmıştı. Peki yeni bölümde Handan'a ne olacak?

İsimsizler 19. Yeni bölüm hangi gün yayınlanacak?
İsimsizler yayınlanan son bölümün ardından 19.Yeni Bölüm fragmanı yayında! İsimsizler merakla beklenen yeni bölümüyle 21 Ekim Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

BAKMADAN GEÇME!