İsimsizler 19. bölüm fragmanında Handan ölecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler 19. bölüm fragmanında Handan ölecek mi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2017 17:53

İsimsizler yayınlanan 19. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi İsimsizler yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizi İsimsizler'in yayın günü değişti. İşte, İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

İsimsizler 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Handan'ın hayatı tehlikeye giriyor, Fatih ve ekibi büyük bir üzüntüye kapılıyor! Handan, hayati tehlikeyi atlatabilecek mi? İşte, İsimsizler yeni bölüm fragmanı.

İsimsizler dizisinin yeni bölümünde Handan'ın vurulması İsimsizler'i derinden etkileyecek.

SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Fatih, kendisi için asıl hedef olan Afran'ı elinden kaçırır. Fatih, hain olduğuna inandığı amcasını ele geçirip infaz etmek için mücadele ederken, Kurmay da Afran'ın hayatını kurtarmak ve planını devam ettirmek için uğraşır. Afran'ın yerini öğrenen Fatih, Dayı ve Murat'ı yanına alır gider. Kurmay da, Fatih'i engellemek için Handan'la aynı adrese gider. Kudret'in daha tehlikeli başka bir plan yaptığını ise kimse bilmiyordur.

Haberin Devamı

Fatih, Afran'ı infaz mı edecek; Kurmay, hayatını mı kurtaracak? Yoksa, Afran yoluna Kudret ve örgüt içinde devam mı edecek?

BAKMADAN GEÇME!