İnsanlık Suçu'nun son bölümü yine heyecan doluydu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İnsanlık Suçunun son bölümü yine heyecan doluydu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2018 15:05

Kanal D ekranların sevilen dizisi İnsanlık Suçu, 28 Nisan akşamı ekranlara gelen 5. bölümüyle izleyicilerine yine harika bir bölüm izletti. Heyecanın artarak sürdüğü dizinin 5. bölümünde, Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için uğraştı. Cemal tüm bu yaşananları kabullenmekte oldukça zorlandı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi İnsanlık Suçu bu akşam 5. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen dizinin bu haftaki bölümünde, Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için annesiyle konuştu ancak istediği cevabı alamadı. Bu gerçekle yüzleşmek de annesini affetmek de Cemal için hiç kolay olmadı. Tüm bu yaşanan gelişmelerinden ardından dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan 6. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnsanlık Suçu 6. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı İnsanlık Suçu dizisinin gelecek hafta Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüne dair bilgi ve ipucu edinmek isteyen seyirciler, ekranlara gelen son bölümün ardından İnsanlık Suçu'nun 6. bölüm fragmanını sorgulamaya başladı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yakın zaman önce yayın hayatına başlayan ve kısa süre içinde büyük ilgi gören, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

İNSANLIK SUÇU'NUN 5. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cumartesi akşamlarının en iddialı dizisi İnsanlık Suçu, 28 Nisan akşamı yine çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren İnsanlık Suçu'nun 5. bölümünde; Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için annesiyle konuşur ancak istediği cevabı alamaz. Bu gerçekle yüzleşmek de annesini affetmek de Cemal için hiç kolay olmayacaktır. Annesi başta olmak üzere herkese karşı öfkelidir ve tutunacak bir dal arar.  O anda Suna’ya çok ihtiyacı vardır. Suna ise Cemal ve Gökhan’ın kardeş olduğunu öğrenmenin şokunu yaşamaktadır. Cemal onun için artık imkânsızdır.

Cemal, babasının İstanbul’da 25 yıl önce kurduğu atölyeyi keşfettiğinde kendini uzun zamandır ilk defa bir yere ait hisseder. Artık nereden başlayacağını biliyordur. Ancak yine karşısında Sami’yi bulur. Bu mekânın onun için de vazgeçilmez bir anlamı vardır. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Cemal bir babaannesi olduğunu öğrenir. Bu durum Cemal’in planlarını yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!