İnsanlık Suçu'nun son bölümü heyecan doluydu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İnsanlık Suçunun son bölümü heyecan doluydu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 16:06

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen dizi İnsanlık Suçu, 5 Mayıs akşamı ekranlara gelen 6. bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Heyecanın artarak sürdüğü dizinin 6. bölümünde, Cemal hakkı olanı almak için Gökdemir ailesinin karşısına çıktı. Gökhan ise Cemal'i engellemek için tüm imkanlarını kullandı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, İnsanlık Suçu dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi İnsanlık Suçu bu akşam 6. bölümüyle izleyicilerine yine oldukça güzel bir bölüm izletti. Diziseverlerin büyük bir merakla takip ettiği dizinin bu haftaki bölümünde, Cemal, ilk defa gördüğü babaannesi Kadriye’den baba yadigârı atölyesini istedi. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya ise adeta deliye döndü. Gökhan ise hapisten yeni bir çevre edinmiş olarak çıktı. Tüm bu yaşanan gelişmelerinden ardından dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan 7. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnsanlık Suçu 7. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Başrollerini Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı İnsanlık Suçu dizisinin gelecek hafta Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüne dair bilgi ve ipucu edinmek isteyen seyirciler, ekranlara gelen son bölümün ardından İnsanlık Suçu'nun 7. bölüm fragmanını sorgulamaya başladı.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yakın zaman önce yayın hayatına başlayan ve kısa süre içinde büyük ilgi gören, İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

İNSANLIK SUÇU'NUN 6. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cumartesi akşamlarının en iddialı dizisi İnsanlık Suçu, 5 Mayıs akşamı yine çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren İnsanlık Suçu'nun 6. bölümünde; Cemal, ilk defa gördüğü babaannesi Kadriye’den baba yadigârı atölyeyi ister. Kadriye bir şart koşar. Eğer annesini silerse, istediğini alacaktır. Cemal, bir seçim yapmak zorundadır. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya deliye döner. Cemal günden güne ondan tamamen kopmaktadır. Gökhan ise; hapisten yeni bir çevre edinmiş çıkar. Artık onun adına can yakan gizemli bir yardımcısı vardır.

Suna, evden ayrılıp ayakları üzerinde durma mücadelesi verirken, Cemal’den uzak kalmaya kararlıdır ama tam tersi olur. Suna ne kadar dirense de Cemal’den uzaklaşamaz… Kader ikilinin yollarını yeniden kesiştirir. Ve Cemal’in bu tesadüfe bir itirazı olmayacaktır.

Haberin Devamı

Diğer yandan Esra, Selim’in acısından ne yaptığını bilmez haldedir. Yeni tanıştığı gizemli kadın, Esra’nın hayatını bambaşka bir hale getirecektir. Malikânede ise, sular durulmuyordur. Sami gerçeği daha fazla saklayamaz ve Cemal’in babası olduğunu annesi Kadriye’ye açıklar. Bu yeni bilgi Gökhan’a hiç istenmeyen bir anda ulaşınca, ortalık karışır.

BAKMADAN GEÇME!