İlk Öpücük filminin oyuncuları kimdir? İşte İlk Öpücük filminin konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

İlk Öpücük filminin oyuncuları kimdir İşte İlk Öpücük filminin konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2018 17:04

Adam Sandler ve Drew Barrymore’un başrolde olduğu '50 İlk Öpücük'ten uyarlanan ve 2017'de vizyona giren İlk Öpücük filmi, televizyonda ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Söz konusu filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığını ve konusunu merak eden vatandaşlar, bilgi almak adına internette araştırma yapıyor. Peki, İlk Öpücük filminin oyuncuları kimdir?

Haberin Devamı

Geçirdiği bir kaza nedeniyle hiçbir yeni hatıra edinemeyen, her güne 2 yıl öncesinden tekrar tekrar başlayan Bahar’la yaşadığı kasabanın çapkın gençlerinden Hakan’ın öyküsü üzerine kurulu İlk Öpücük filmi, 12 Kasım'da TV’de ilk kez Kanal D ekranlarında olacak. İşte, İlk Öpücük filmi hakkında merak edilenler...

Başrollerinde Murat Yıldırım, Özge Gürel, Cezmi Baskın ve Beyti Engin'in olduğu filmde bu isimlerin yanı sıra Hayrettin Karaoğuz, Sadi Celil Cengiz, Gamze Karaduman ve Erol Aksoy gibi isimler de rol alıyor.

2017'de vizyona giren filmin konusu şöyle; Geçirdiği bir kaza nedeniyle hafıza sorunları yaşayan ve her güne 2 yıl öncesinden başlayan Bahar, babası ve abisinin büyük özverileri sayesinde hayatına hep aynı 24 saati yaşayarak devam etmektedir. Yaşadığı kasabanın çapkın gençlerinden Hakan, Bahar'ı görür görmez aşık olmuştur; ancak, genç kadının durumunu öğrenince, ona her gün yeniden kendini sevdirebilmek için aynı özverili yaşamı kabul etmek zorunda kalacaktır.

BAKMADAN GEÇME!