Ilgaz ve Ceylin’in radikal kararı…

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2022 10:45

Kanal D’nin her pazar izleyenleri ekran başına kilitleyen Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın yeni bölümünden yürek burkan ikinci tanıtım yayınlandı. Tanıtımda, Ilgaz ve Ceylin’in boşanma kararına gelen tepkiler gözler önüne serilirken Ilgaz ve Yekta arasındaki gerilim ise heyecanı artırıyor.

Haberin Devamı

Yargı’nın yeni bölüm tanıtımında boşanma kararı alan Ilgaz ve Ceylin, aldıkları kararı resmiyete dökerken haberi duyan herkes büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Aylin Ceylin’in, Eren ise Ilgaz’ın kararını sorguluyor. Ceylin’in “Son bir kez sarılabilir miyim?” sorusu duygusal anlara sahne olurken Ilgaz’ın Yekta’yı sert bir tavırla uyarması, ikili arasında tansiyonun giderek yükseleceğinin sinyallerini veriyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!