İlay Erkök kimdir, kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

İlay Erkök kimdir, kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 08:46

Son zamanların genç ve güzel oyuncularından İlay Erkök kimdir? Güneşi Beklerden dizisi ile oyunculuğa adım atan İlay Erkök aslen nereli ve kaç yaşında?

Haberin Devamı

Güneşi Beklerken adlı diziyle oyunculuk hayatına başlayan ardından İnadına Aşk dizisiyle tanınan İlay Erkök, İskoçya Kraliyet Akademisi’nde eğitim gördü . Lisanslı bir voleybol oyuncusuyken, Arkadaşım Hoşgeldin adlı programda sahneye çıkan İlay Erkök'ün bu programdaki performansının ardından oyunculuk hayatı başladı.

İlay Erkök kimdir?

1993 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen İlay Erkök, aslen Manisalı'dır ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Ekranların genç simalarından İlay Ergök'ün televizyon dünyasına adım atışı 2013 yılında Güneşi Beklerken adlı dizisiyle olmuştur. Dizide Kerem Bürsin, Hande Doğandemir ve Emre Kınay gibi başarılı isimlerle beraber rol almıştır.

Bu tarihten sonra İngiltere'ye giden Erkök, burada Royal Conservatoire of Scotland’ da oyunculuk eğitimi almıştır. İngiltere dönüşünden sonra Tolga Çevik’in asistanı olarak çalışmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Daha sonra Fox TV'de yayınlanan ve başrollerini Can Yaman, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin paylaştığı İnadına Aşk dizisinin kadrosunda yer aldı.

Son olarak ise 2016 yılında Hayatımın Aşkı dizisi ile ekranların karşısına çıkmıştır.

Rol Aldığı Diziler;

2016 - Hayatımın Aşkı
2015 - İnadına Aşk
2013 - Güneşi Beklerken

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!