İkizler Memo Can'ın son bölümü heyecan doluydu! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İkizler Memo Canın son bölümü heyecan doluydu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2019 18:24

İkizler Memo Can dizisi ekranlara gelen 14. son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Memo ve Can bu defa kafayı Altan ve Matmazel'e taktı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, İkizler Memo Can dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İkizler Memo Can dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Memo ve Can yaramazlık peşinde koştu. İşte, dizinin son bölümünde olanlar ve yeni bölüm fragmanına dair detaylar...

İkizler Memo Can'ın gelecek hafta yayınlanacak 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden takip edebilirsiniz. 

SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman, Yaren’i oyunculuk sevdasından vazgeçirmeye çalışmak için elinden geleni yapar. Yaren’in setine gider ve ortalığı karıştırır. Sete oyuncu olarak girip Yaren’in rol arkadaşına dayak atar.

Yaren kariyeri ve Osman arasında kalır. Vereceği karar herkesi şaşırtacaktır. Mahalleli çocuklar bekçi Hamdi’nin görev başında uyurken fotoğraflarını çekip Memo’ya gönderirler. Amaç şantajdır

Haberin Devamı

Sibel, İbrahim’i kullanıp Alkanlar malikanesine tekrar girmeyi planlar. Malikhanenin bahçesine bağlanan koyun ortalığı bir anda karıştıracaktır. Melek topladığı kağıtların içinde bir koli kitap bulur. Bu kitaplar Melek’e yeni bir yol açacaktır.

BAKMADAN GEÇME!