İki Yalancı bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İki Yalancı bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2017 23:40

İki Yalancı dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşandı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi İki Yalancı'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde at yarışını kaybeden Alp'in davranışları karşısında Serkan şaşkındı. Kaybetme hırsı ile gözü dönen Alp'in ata yapabileceklerini gören Serkan, Duygu için endişelendi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, İki Yalancı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İki Yalancı yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Tango rüzgarının estiği son bölümde Duygu’nun nişanı attığı sahne damga vurdu. Serkan ile Duygu, bu kez tangoda karşı karşıya geldi; Naci ile Cenk arasındaki Burcu yarışı devam etti. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler tarafından yeni bölüm fragmanını merak edilmeye başlandı. Peki, İki Yalancı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İki Yalancı dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

 

At yarışını kaybeden Alp'in davranışları karşısında Serkan şaşkındır. Kaybetme hırsı ile gözü dönen Alp'in ata yapabileceklerini gören Serkan, Duygu için endişelenir ve ona olanları anlatır fakat Duygu, Serkan'a inanmaz. Seren Hanım, yaşlı bakımı için bir yardım gecesi düzenler, gecenin konseptinde çiftler tango yapacaktır. Esra ile Serkan ve Duygu ile Alp dans dersleri almaya başlarlar. Bu sırada Alp, Serkan ve Duygu arasında bazı şeylerden şüphelenmeye başlar. Bu şüphesi git gide artıp hırçınlaşınca Duygu ile kavga ederler. Aynı zamanda Naci ve Cenk de Burcu yüzünden birbirine girerler.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!