İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları ve isimleri - İçimizdeki Ateş oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Güncelleme Tarihi:

İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları ve isimleri - İçimizdeki Ateş oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 17:24

İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili araştırmalar başladı. ATV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi her hafta perşembe akşamları ekrana gelecek. İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları arasında yer alan Burak Sevinç Doğan Yener karakterine, Ceren Benderlioğlu Tülün Tan karakterine hayat verecek.  Peki, İçimizdeki Ateş oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir?

Haberin Devamı

İçimizdeki Ateş oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi İçimizdeki Ateş ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Murat Onbul üstlendiği dizinin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz kaleme alıyor.

İÇİMİZDEKİ ATEŞ DİZİSİ OYUNCULARI

İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları arasında Burak Sevinç (Doğan Yener), Ceren Benderlioğlu (Tülin Tan), İpek Filiz Yazıcı (Hale Vural), Atakan Hoşgören (Ege Şahin), Gizem Arıkan (Bahar Sayın), Demirhan Demircioğlu (Mert Karaman), Erdem Şanlı (Ceyhun Karaman), Bilge Su Kural (Banu Sayın) yer alıyor.

İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları ve isimleri - İçimizdeki Ateş oyuncuları arasında kimler var, konusu nedir

Burak Sevinç - Doğan Yener

Ceren Benderlioğlu - Tülin Tan

İpek Filiz Yazıcı - Hale Vural

Atakan Hoşgören - Ege Şahin

Gizem Arıkan - Bahar Sayın

Haberin Devamı

İÇİMİZDEKİ ATEŞ KONUSU

Yener&Tan Hukuk Bürosu'nda yolları kesişen bu dört genç; insanlara kolay güvenmeyen Hale Vural (İpek Filiz Yazıcı), pratik zekasıyla her sorunun altından kalkan Ege Şahin (Atakan Hoşgören), yaşamın tüm sıkıntılarıyla tek başına mücadele etmek zorunda kalmış Bahar Sayın (Gizem Arıkan) ve güçlü bir iradeye sahip hırslı Mert Karaman (Demirhan Demircioğlu), her biri farklı ailelerden ve okullardan gelen avukat adayları olarak adaleti ve hayatın gerçeklerini deneyimleme fırsatı bulacak.

BAKMADAN GEÇME!