İçerde dizisi 39. bölüm 2. final fragmanında Kebapçı Celal rüzgarı esiyor

Güncelleme Tarihi:

İçerde dizisi 39. bölüm 2. final fragmanında Kebapçı Celal rüzgarı esiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2017 21:25

İçerde dizisi yayınlanan 39. bölüm 2. final fragmanıyla izleyicilerine oldukça nefes kesen dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilerine soluksuz izlenen dakikalar yaşatan İçerde dizisi pazartesi akşamı final yapıyor. Dizinin yayınlanacak olan final bölümünde Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmayacaktır. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirir. İşte, İçerde final bölümü fragmanı.

Haberin Devamı

İçerde 39. bölüm fragmanlarında çarpıcı detaylar var. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı İçerde’nin final bölümünde köşeye sıkışan Celal vazgeçmiyor. Yılmaz Kardeşleri’n sonunu getirmek isteyen Celal, korkunç bir planla geri dönüyor…

“İçerde”nin 39. Bölümünde Sarp, Celal’i tutuklamış olsa da onu hapse koymak o kadar kolay olmayacaktır. Tüm yaşananlara tanık olan Davut, son şansını kullanarak büyük planı harekete geçirir. Her şeyden habersiz olan Yılmaz Ailesi sonunda bir aradadır. Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken Umut ise vakit kaybetmeden Eylem’e evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başlar. Ancak bu mutlu anı, intikam için geri dönen Celal böler. Celal, hikayenin başladığı noktaya geri dönerek sona hazırlanır. Yılmaz Kardeşlerden biri yine elindedir. Umut'u kurtarmak üzere harekete geçen Sarp için amansız bir zamanla yarış başlar. Celal ile Yılmaz Kardeşler arasında son hesaplaşma yaşanacaktır.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrendi. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert'ten intikamını almaya kararlıydı. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çekti. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrildi. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu buldu. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım istedi.

BAKMADAN GEÇME!